Снимка: Булфото, архив    Дизелов локомотив на БДЖ се е

...
Снимка: Булфото, архив    Дизелов локомотив на БДЖ се е
Коментари Харесай

Локомотив се блъсна във влекач на гара Каспичан, има пострадали

Снимка: " Булфото ", списък
  
Дизелов локомотив на БДЖ се е сблъскал с моторен влекач на гарата в Каспичан.

Пострадали са двама машинисти, единият с леки травми, другият със счупени ребра.

``
реклама

Катастрофата е станала на четвърти коловоз на гарата в Каспичан малко преди 20:00 часа нощес. Според неофициална информация до произшествието се е стигнало при маневра, при която локомотивът е трябвало да приближи моторен влекач ДГКУ 5 и да се скачи с него. При нея обаче, евентуално заради неточност на машиниста, локомотивът не понижил, а е блъснал влекача, оповестява Фокус.

По време на случая и в двете машини е имало по двама машинисти. Единият от екипажа на моторния влекач се е намирал върху платформата, а при конфликта паднал на земята.

В болничното заведение в Шумен са били откарани двама мъже от влекача. 48-годишният Мустафа Емурла от Бургас, който се е намирал върху платформата, е признат с по-сериозни травми и с комоцио. След обзор е била обработена рана на главата му, а в следствие се оказало, че има междинна телесна щета и счупени ребра. Колегата му, 55-годишният Станчо Станчев от Долни чифлик, е с леки травми.

От гарата в Каспичан отхвърлят информация по случая, защото имало формирано следствено дело за произшествие в железопътния превоз и се очаквали проверяващи.

Моторният влекач ДГКУ 5 се е прибирал от ремонт в София и трябвало да бъде откаран до гара Синдел от варненска бригада машинисти.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР